Muhtarlık seçimi tekrarlanacak: Birbirini şikayet eden iki muhtar da elendi Muhtarlık seçimi tekrarlanacak: Birbirini şikayet eden iki muhtar da elendi

CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, düzenlediği basın toplantısında seçimlerini geride bıraktıklarını aktararak;

"İnegöl Cumhuriyet Halk Partisi olarak İl Başkanlığı seçimlerimizi, ilçe seçimlerimizi tamamladık. İlçe eski başkanımız Engin Başar Genel Merkez kurultay delegemiz oldu. Kendisini kutluyoruz.

Bizleri genel başkan seçimlerinde kurultayda en iyi şekilde temsil edeceğini düşünüyoruz. Yine kadın kollarımızdan Feriha Yaman hanımefendi il kadın kolları yönetimine girdi. Mehmet Kemal Polat kardeşimiz İl Gençlik Kolları'nda başkan yardımcılığı görevini alarak il yönetimine girdi.

Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Pakoğlu, Kadın Kolları Kurultay Delegesi oldu. Ankara'da bizleri en iyi şekilde temsil edecektir. Parti üyelerimize, delegelerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

SORMAYA DEVAM EDECEĞİZ

İnegöl'deki sorunları gündeme taşımaya devam edeceklerini aktaran Büyükışıklar, şöyle devam etti:

"CHP olarak İnegöl'de her ne sorun varsa üzerine düşmeye kararlıyız. Çiftçilerin katma değer vergisi ile ilgili sorunlarını şuanda Prof. Dr. Lale Karabıyık ile meclise taşıdık ve orada gerekli araştırmaları yaptırıyoruz. Yine araç sigortaları ile ilgili artan fiyatlar konusunda önümüzdeki günlerde açıklamalarımız olacak.

İnegöl'de kayıtlı servis araçlarının OSB'de çalışan memur ve işçi personelini Bursa'dan İnegöl'e getiremediklerini biliyoruz. Büyükşehir Yasası'nın bu konuda sıkıntılar oluşturduğunun farkındayız. Süpürtü Mahallemiz bir haftadır su problemi yaşıyor. Büyükşehir bu problemi daha yeni çözdü. İnegöl'de sorunlar bitmiyor.

Biz bu sorunların üzerine eğilmeye, İnegöl Belediyesi'nin Büyükşehir Yasası'ndan dolayı yapamamış olduğu her şey ile alakalı sorular sormaya devam edeceğiz. Alamadığımız cevapları, bizlere vermedikleri cevapları TBMM'ye verdirteceğimiz soru önergesiyle mecliste vermelerini bekliyoruz"