Barışmak üzere bir araya gelen iki grup arasında çıkan tartışma, kısa süren çatışmaya dönüştü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların durumunun ağır olduğu bildirildi.

Hasta Kardeşini Acı Çekmesin Diye Yastıkla Boğarak Öldürdüğü İddia Edilen Ağabeye Ağırlaştırılmış Müebbet Hasta Kardeşini Acı Çekmesin Diye Yastıkla Boğarak Öldürdüğü İddia Edilen Ağabeye Ağırlaştırılmış Müebbet

Son Dakika İstanbul'da Kafede Silahlı Saldırı! Ölü Ve Yaralılar Var!

Polis İncelemeleri ve Valilik Açıklaması

Olay yerinde yapılan incelemelerde çok sayıda mermi kovanı bulundu. Polis ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor. İstanbul Valiliği, olayla ilgili bir açıklama yaparak, "Saat 20.10 sıralarında Üsküdar ilçesi Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi üzerinde bulunan bir kafede iki grup arasında oluşan tartışma çatışmaya dönüşmüştür. Olayda 3 kişinin hayatı ölmüş, 2'si ağır olmak üzere toplam 5 kişi de yaralanmıştır. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi uygulanıp, olayla ilgili tahkikat devam etmektedir" denildi.

Son Dakika İstanbul'da Kafede Silahlı Saldırı! Ölü Ve Yaralılar Var! (3)

Hayatını Kaybedenlerin Kimlikleri

Çatışmada hayatlarını kaybedenlerin Tamer Kazan, Erkan Kazan ve Okan Güler olduğu öğrenildi. Olay yerinde bulunan bazı kişilerin sinir krizi geçirdiği ve bu kişilere ambulanslarda müdahale edildiği bildirildi. Olay yerine Çevik Kuvvet ekipleri sevk edildi.

 İstanbul Valiliği ve emniyet noktaları, olay ile ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

Kaynak: mynet