Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta haftalar öncesinden şampiyon ilan edilen Manisaspor, son 5 haftada sadece 2 puan toplayınca; Kocaeli Birlik ile puan farkı 2'ye düştü. 10 puanlık farkı eriten Kocaeli Birlik, rakibinin bir kez daha takılmasını bekliyor.

4.TAKIM KİM OLACAK?

3.sıradaki Keçiörengücü ile 4.sıradaki Tuzlaspor, Play-Off'u büyük ölçüde garantiledi. Play-Off oynayacak 4.takım olmak için 4 ekip kıyasıya yarışıyor. İnegölspor, son 4 haftaya avantajlı girse de diğer 3 takıma göre fikstür dezavantajı bulunuyor. Zira Ankaragücü, Aydınspor ve Gümüşhanespor, son 4 haftada 2 iç saha, 2 deplasman maçı oynarken; İnegölspor sadece 1 maçını içeride oynayacak.

İlhan Palut: “Üzgünüz, çok değerli iki puan bıraktık” İlhan Palut: “Üzgünüz, çok değerli iki puan bıraktık”

İNEGÖLSPOR, 3 KEZ DIŞARIDA

Bordo Beyazlılar, önümüzdeki hafta Sivas deplasmanında ardında da Kartal deplasmanında 3 puan mücadelesi verecek. Temsilcimiz Tepecik ile İnegöl'de oynadıktan sonra Eyüp deplasmanında sezonu tamamlayacak.

ZORLU MAÇLAR

Ankaragücü ise Ankara Demir ve Amed ile sahasında oynarken; Kocaeli Birlik ve Tuzlaspor'a konuk olacak. Aydınspor bu hafta lider Manisa'yı konuk ederken; Ankara Demir ile deplasmanda karşılaşacak. İç sahada Kocaeli Birlik ve Amed deplasmanın ile sezonu bitirecek.

GÜMÜŞHANE SÜRPRİZ YAPAR MI?

Gümüşhanespor ise Eyüpspor'u ağırladıktan sonra düşmesi büyük ölçüde kesinleşen Tarsus'a konuk olacak. Manisa iç saha maçı ve Ankara Demir deplasmanıyla sezonu tamamlayacak.