Levent ile Zahid'in attığı gollerle play-off'taki en yakın rakibi Gümüşhanespor'u 2-1 mağlup eden İnegölspor'da yüzler gülüyor. Sezonun tamamlanmasına 4 hafta kala Bordo Beyazlı temsilcimiz aldığı galibiyetle play-off hedefinde önemli yol kat etti.

GOL YEMESEYDİK İYİ OLACAKTI

Maç sonunda değerlendirmelerde bulunan İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, hedeflerinin kalan 4 haftada 12 puan toplamak olduğunu söyledi.

İnegölspor'un sezonun ikinci yarısında yaptığı çıkışa dikkat çeken Güngör, "Bu takım nerelerden nerelere geldi. Büyük mücadelelerden çıktık. Bizim için bağlayıcı olan tek nokta var sonuçlar. Gol yemeseydik daha iyi olacaktı. Averaj bizim için önemliydi ama yedik yapacak bir şey yok."

3 DEPLASMAN MAÇI

"Biz yan toplardan kolay gol yiyen bir takım değildik. Hiç önemli değil. Sonuç 3 puan ve iyi bir mücadele. Futbolcularımı ve taraftarları tebrik ediyorum. Kalan haftalarda bu avantajımızı korumak istiyoruz. 3 hafta deplasmanda, 1 hafta içeride oynayacağız. Ortada 12 puan var. 3 deplasmanda alacağımız iyi sonuçlar ve içeride alacağımız bir galibiyet bizi hedefimize ulaştıracak" diye konuştu.

Son Dakika | Levent Dönertaş, başkan aday adaylığından çekildiğini açıkladı Son Dakika | Levent Dönertaş, başkan aday adaylığından çekildiğini açıkladı