Tarih 25 Şubat 2006. O tarihte  İnegöl'de sokaktaki vatandaşa  belediyeden ne tür hizmetler beklediklerini sormuşuz.

İşte arşivden haberimiz:

Hülya Özkan

HÜLYA ÖZKAN(40) PAZARLAMA

     Yapılması gereken hizmetlerin başında İnegöl merkezinde kurulan baz istasyonlarının kurulmaması ve kurulu olanlarında kaldırılması için çalışmalar yapılmasını istiyorum. Çünkü söz konusu araçlar insan sağlığı için son derece tehlike arz ediyor. Belediye bence her şeyden önce İnsan sağlığını düşünmek zorunda. Bu nedenle çevrenin temiz tutulması da sağlık açısından çok önemli. Özellikle günde binlerce insanın yürüdüğü kaldırımlar temiz tutulmalı diye düşünüyorum.

Alper Ocaklı

ALPER OCAKLI(27) ÇİÇEKÇİ

    İlçemiz yaz aylarında fuarlar nedeniyle dışardan bir çok misafir ağırlıyor. Bence en başata gelen misafirlerde güzel ve iyi bir intiba bırakabilmek için doğal güzelliğe önem verilmeli diye düşünüyorum. Ayrıca İnegöl’de yaz aylarının daha güzel ve dolu geçmesi için sosyal faaliyetlerde bir artışın olması gerektiğini düşünüyorum.

SEDAT ÖZKAN(48)  MUHASEBE

    Ben vatandaş olarak belediyeden hiçbir şey beklemiyorum. Çünkü bu güne kadar hizmet yaptıklarını düşünmüyorum. Yapılan her şey göz boyamak için yapılıyor. Aslında hepsi önümüzdeki seçim için yapılan çalışmalar. Trafiği tek yön yaptılar, şehrin bütün düzenini alt üst ettiler. Akışı Kasım Efendi caddesine verdiler. Şuan Kasım Efendi caddesinin hali içler acısı. İlk önce yaptıkları hataları düzeltmeye çalışsınlar. Başka bir şey istemiyorum.

Ibrahim Akçakoca

İBRAHİM AKÇAKOCA(18) ÖĞRENCİ

    Yaz aylarına okul bittikten sonra bütün yaz tatilini çok durgun geçiriyoruz. Belediyemizden yaz aylarında öğrenciler için etkinlikler düzenlemesini istiyorum. Ayrıca okul çıkışlarında sıkça yaşanan ve bazen bıçaklamalarla son bulan okul önlerindeki kavgaların önlenmesi ve okullarda meydana gelen çeteleşmeleri durdurmak için önlem alınmasını istiyorum.

Emrah Özkan

Saadet Partisi’nden Mahalle Ziyaretleri Saadet Partisi’nden Mahalle Ziyaretleri

EMRAH ÖZKAN (24)    TEKNİSYEN

    Önümüzde iki tane fuar var ve ikisi de hemen hemen yaz aylarında yapılacak. Bu fuarlar ilçemizin tanıtımı için çok önemli. Bu nedenle çevre düzenlemesine, özellikle kültür park çevresinde, çevre yolu boyunca ve de Kasım Efendi caddesinde mimari yapıya zarar vermeden düzenlemeler yapılmalıdır. Çünkü gelen misafirler geliş ve gidişlere en  çok bu güzergahları kullanıyor.

Mesut Öztürk

MESUT ÖZTÜRK  (26)   ESNAF

     Bence yapılacak en önemli şey, yaz aylarına girmemişken bu çöp konusunda adam gibi çözüm üretilmesi. Çöplerimiz birkaç gün kaldırılmıyor. Çöp arabasının geçiş saati belli değil. Bütün gece dışarıda onun geçmesini bekleyemeyiz. Araba gelmeden çıkarınca da çöpleri erken çıkarmayın diye uyarıda bulunuyorlar. İlk önce bunun yoluna koyulmasını ve hangi mahallede saat kaçta toplama işleminin başladığının halkımıza duyurulması gerektiğini düşünüyorum.

Alinur Aktaş-4ARŞİVDEN HABER: Tarih 25 Şubat 2006 - Genç Gazete 

Editör: TUNCAY ŞENTÜRK