İstanbul'da geçtiğimiz günlerden itibaren çok etkili olan fırtına, şehirde bir dizi olaya sebep oldu.

Şiddetli fırtına bu gece saatlerinden itibaren...

İstanbul Valiliği tarafından, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün turuncu kodlu uyarılarıyla duyurmuş olduğu fırtınanın bu gece saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesinin beklendiğini bildirdi.

Şiddetli fırtına bu gece saatlerinden itibaren...

Banka Kartıyla Temassız Ödemelerde Limit Artıyor Banka Kartıyla Temassız Ödemelerde Limit Artıyor

Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre, yağışlı ve kuvvetli rüzgarlar şeklinde etkisi devam eden sistem, 26 Kasım Pazar'ı 27 Kasım Pazartesi'ye bağlayan gece saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Şiddetli fırtına bu gece saatlerinden itibaren...

Valilik, halka yönelik yapılan uyarıların yanı sıra ilgili kamu kurumlarıyla işbirliği içinde olumsuz durumların önüne geçmek için gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi.

Bu süreç içinde meydana gelen olaylar arasında 6 su tahliyesi, 11 çatı uçması, 48 ağaç devrilmesi, 1 duvar çökmesi, 46 tehlike arz eden parça, 1 araç kurtarma ve 1 direk devrilmesiyle birlikte toplam 114 olaya anında müdahale edildi.

İstanbul Havalimanı'nda yağış ve fırtınadan dolayı herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 46 sefer iptal edildi.

Deniz ulaşımında etkili olan fırtına sebebiyle İDO'nun 28, BUDO'nun 14, Şehir Hatları'nın da 7 olmak üzere toplam 49 seferi iptal edildi.

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:
https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G
KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN
NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?
Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.
Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;
0532 696 30 57