Ayasofya'nın Sevgi Dolu Sürprizi: Ahmet Amca ve Kedi Dostluğu Sosyal Medyayı Salladı

Ayasofya'nın tarihi duvarları arasında beklenmedik bir dostluk filizlendi. Viral olan bir video, bu dostluğun en samimi anlarını yakaladı.

Sadece bir kedi ve onu seven yaşlı bir adam... Bu basit ama etkileyici kare, internet kullanıcılarının kalbini fethetti. Peki, bu özel an nasıl gerçekleşti? İşte detaylar...

kedi ahmet amca ayasofya (1)

Ayasofya'nın Mistik Atmosferinde Bir Dostluk Hikayesi

Ahmet Amca'nın Anlattıkları

Ayasofya'nın gizemli koridorlarında yürürken, Ahmet amca bir kediyle karşılaşır. Bu karşılaşma, onun kendi ifadesiyle "canının kaynadığı" bir anı yaratır. Kendisini filme alındığını fark etmeyen Ahmet amca, kediyle olan bu özel anı nasıl yaşadığını anlatıyor. "Kurban olayım seni yaratana, nereden geldin" diyerek kediye olan sevgisini ifade ederken, bu anlar bir vatandaş tarafından kaydedilmiş ve sosyal medyada büyük ilgi görmüştür.

kedi ahmet amca ayasofya (2)

Sosyal Medyada Viral Olan Anlar

Sadece bir kedinin sevildiği bu sıradan ama bir o kadar da samimi an, sosyal medyada hızla yayıldı. Binlerce kişi tarafından izlenen video, Ayasofya'nın mistik ve tarihi atmosferine farklı bir bakış açısı kazandırdı. Yerli ve yabancı turistlerin gözünde değişen Ayasofya imajı, bu basit ama etkili video sayesinde daha sıcak ve dostane bir hale büründü.

“Bu sene beni maskara ettiler. Ayasofya’da bir kedi sevdi diye filme aldılar. “Kurban olayım seni yaratana, nereden geldin” dedim. Baktım, tam merkezde Cuma mübarek gündü.
Güzel bir kedi sevdim. Yabancı turistler var, yerliler var. Ayasofya’nın filmini çekiyorlardı. Bende canım kaynadı, kediyi sevdim. Ne zaman filme aldılarsa almışlar" - Ahmet Amca

Yaşadığımız dünyada basit ama güçlü olan dostluklar, belki de en değerli anlardır. Ayasofya'nın bu küçük kedi ve yaşlı adamın samimi buluşmasına tanık olması, sosyal medyanın da bu güzel anı paylaşmasına sebep oldu. Bu hikaye, belki de bize küçük şeylerin ne kadar önemli olduğunu hatırlatıyor.

kedi ahmet amca ayasofya (1)x

Bahar Aylarında Çoğu Kişinin Belalısı: Bahar Nezlesi Bahar Aylarında Çoğu Kişinin Belalısı: Bahar Nezlesi

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:

https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G

KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?

Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.

Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;

0532 696 30 57

Editör: AYHAN BAYRAKTAR