Ülkede meydana gelen Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde yaşanan çatışmalarda şehit olan askerler için Türk siyaset dünyası, sosyal medya üzerinden yayınladıkları mesajlarla taziyelerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Özel’i Kabulü Sona Erdi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Özel’i Kabulü Sona Erdi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Yaralı Mehmetçiğimize de Rabb’imden şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerine yer verdi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Pençe Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle girilen çatışma sonucu şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şehitlerimizin ailelerine, sevdiklerine ve tüm milletimize başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Hain saldırılar Türkiye’nin birliğini sarsamayacak, terörün her türlüsüne karşı mücadele azim ve cesaretle devam edecektir" dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajında, "Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde, hain teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabır, yaralı askerimize acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Aziz milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, şehit olan askerlere Allah'tan rahmet dileyerek, ailelerine ve millete başsağlığı temennisinde bulundu.

Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, yaptığı paylaşımda, "Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi’nde teröristlerce düzenlenen hain saldırıda şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada şehit düşen kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şehitlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileyerek, "Şehitlerimizin mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Terörle mücadelemiz bu topraklardaki son terörist bertaraf edilinceye kadar kararlılıkla devam edecek. Başımız sağ olsun" mesajını paylaştı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Acımız büyük. Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet; kederli ailelerine, milletimize başsağlığı, yaralımıza da acil şifalar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Aziz milletimizin başı sağ olsun. Şehitlerimizin mekanı cennet, makamı ali olsun inşallah" dedi.