ÖZDEMİR VATANDAŞI DİNLİYOR

Ak Partili vekillerden CHP'li başkana "Hayırlı Olsun" ziyareti örnek oldu Ak Partili vekillerden CHP'li başkana "Hayırlı Olsun" ziyareti örnek oldu

Millet İttifakı İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte seçim çalışmalarını sürdürüyor. Özdemir, Yeni İnegöl kapalı pazaryerinde kurulan seçim çadırında vatandaşları dinledi.

Çadır etkinliğinde vatandaşlarla buluşan Başkan adayı Özdemir, "Seçim çalışmaları çok güzel gidiyor. Bugün Akhisar bir başka güzel. Yine yüzlerce hemşerimizle buluştuk, sohbet ettik, dertlerini dinledik. Seçim çadırı programlarımız hiç durmaksızın devam edecek. Yoğun mahalle programlarımız başlıyor. Gündüzleri seçim çadırlarında, akşamları kahvelerde, siz değerli hemşerilerimizle buluşmak üzere sokaklarda olacağız."

"ALDIĞIMIZ TEPKİLER ÇOK OLUMLU"

"Halkımızın belediyecilikle ilgili görüş öneri ve taleplerini alıyoruz. Onların fikirleri bizim yolumuzu aydınlatıyor. Aldığımız tepkiler çok olumlu. İyi bir kampanya süreci geçirdiğimizi düşünüyorum. Bu kapsamda emeği geçen belediye meclis üyesi adaylarıma ve teşkilatımızın değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum. İnşallah İnegöl için her şey iyi olacak" diye konuştu.