Saymaz'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Abdullatif Şener, geçen dönem milletvekili olduğu CHP'de bir gün olsun partisinin hatalı politikalarını bile eleştirmedi. Ancak bu seçimde aday gösterilmeyince soluğu iktidar yanlısı kanalda alıp AK Parti'nin 'Kandil' sakızını çiğniyor. Yazık, çok yazık." ifadelerine yer verdi.

Son Dakika: Türkiye, İsrail ile Bütün Ticari İlişkileri Durdurdu! Son Dakika: Türkiye, İsrail ile Bütün Ticari İlişkileri Durdurdu!

Bu açıklamalar, muhalefet içindeki gerilimi ve farklı görüşlerin çatışmasını yansıtırken, Saymaz'ın Şener'e yönelik eleştirileri tartışmalara neden oldu.

Öte yandan, Abdullatif Şener'in henüz bu konuda bir açıklama yapmamış olması dikkat çekti. Şener'in Saymaz'ın eleştirilerine nasıl bir yanıt vereceği ise merak konusu.

Yaşanan bu polemik, seçim sonuçlarından sonra muhalefetin iç dinamiklerindeki çatışmaları ve farklı görüşleri yansıtan bir örnek olarak değerlendirilebilir. Konuyla ilgili gelişmeler ve tarafların açıklamaları takip edilmeye devam ediyor.