Saloni, mobilya dünyasında başarısını pekiştirmeye devam ediyor. Daha önce Kyoto modeliyle prestijli Good Design ödülünü kazanan marka, şimdi de Avrupa'nın saygın ödül kuruluşlarından biri olan European Product Design Award'dan iki önemli ödül daha aldı. Chicago'daki başarısının ardından Avrupa'dan da tanınan bir marka olmanın mutluluğunu yaşayan Saloni, Bon Bon ve Kyoto ürünleriyle bu yeni başarılarına ulaştı.

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Helikopteri Zorunlu İniş Yaptı: Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Helikopteri Zorunlu İniş Yaptı: Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor!

Whatsapp Image 2024 02 11 At 20.12.23

Saloni'nin kıymetli tasarımcıları ve ekibi, bu yeni başarılarıyla bir kez daha tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Alınan ödüller, markanın tasarım ve yenilikçilik konusundaki üstün yeteneğini kanıtlar nitelikte. Saloni'nin CEO'su Haluk Özbek, Avrupa'dan alınan yeni tasarım ödülleriyle ilgili olarak, büyük bir mutluluk ve gurur duyduklarını belirterek, takımın başarısını ve aldıkları ödüllerin önemini vurguladı.

Haluk Özbek şunları söyledi;

Avrupada layık görüldüğümüz yeni tasarım ödülleri  haberimizi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız.

Editör: Fırat Çelik