Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde özverili bir şekilde görev yapan hemşire Ali İhsan Odabaş, hastalara gösterdiği olağanüstü ilgi ve alaka ile adından sıkça söz ettiriyor. Bu başarısının sırrı nedir?

Vatandaştan Teşekkür Yağmuru

Ali İhsan Odabaş, görevine ve hastalarına duyduğu derin saygıyla, vatandaşların takdirini kazandı. Hemşire Odabaş'a, 6 yıl boyunca CİMER ve Hasta Hakları Birimi üzerinden gelen teşekkür mektupları, onun bu alandaki başarısını kanıtlıyor.

Ses Tutkunları: Audiophile Dünyasının Keşif Yolculuğu Ses Tutkunları: Audiophile Dünyasının Keşif Yolculuğu

Odabaş, her günü annesinin "hastalara iyi davran, kimsenin kalbini kırma" öğüdüyle başlıyor. Bu öğüdün de etkisiyle, hastalarına olan sevgisi ve saygısı her geçen gün artıyor.

Sağlıkta Şiddetin Gölgesinde Bir Işık

Sağlık sektöründe şiddet olaylarının arttığı bu dönemde, Odabaş'ın aldığı teşekkür belgeleri, pozitif bir yaklaşımın ne kadar etkili olabileceğini gösteriyor.

Odabaş, aldığı tüm teşekkürleri sadece kendisi adına değil, tüm meslektaşları adına kabul ediyor. Bu teşekkürlerin, tüm sağlık çalışanlarına bir motivasyon kaynağı olmasını diliyor.

Hemşire Odabaş, hastalarının ona takmış olduğu "kalbi, kollarından büyük adam" lakabıyla da gururlanıyor. Bu takdir, onun hastalarıyla kurduğu sıcak ilişkinin bir yansıması.

Kaynak: