Recep İvedik serisinin yazarı ve yönetmeni olan Gökbakar, son zamanlarda yaptığı siyasi yorumlarla sık sık magazin gündemine gelmekte. Bu kez eski rol arkadaşı Mehmet Önder, Gökbakar'ın paylaşımlarına tepki gösterdi ve ona "Burada namuslu vatansever pozu kesme!" diyerek eleştiri yaptı.

Şahan Gökbakar'ın Twitter hesabında yaptığı siyasi yorumlar birçok kişinin tepkisini çekmekte ve tartışmalara neden olmaktadır. Ancak Mehmet Önder'in bu eleştirel tweet'iyle birlikte polemik daha da alevlendi. Önder'in, eski set arkadaşı Gökbakar için sarf ettiği bu sözler, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Mehmet Önder'in sözleriyle Gökbakar'ın siyasi duruşu ve paylaşımları hedef alınırken, bu olay da sanat ve siyaset dünyası arasındaki ilişkilerin tartışılmasına neden oldu. Şahan Gökbakar'ın henüz bu konuda bir açıklama yapmamış olması da merak konusu.
s-4681e8e0a565482af281a15f6c89edbeb3f8669b

Avatar yeni film çıkartıyor! Avatar yeni film çıkartıyor!

Yaşanan bu olay, sanatçıların siyasi görüşlerini ifade etmeleri ve bu durumun nasıl algılandığı konusunda bir örnek teşkil etmektedir. Konuyla ilgili gelişmeler ve tarafların açıklamaları takip edilmeye devam ediyor.