Vücutta Karıncalanma Neden olur? Karıncalanma neyin belirtisidir? Vücutta Karıncalanma Neden olur? Karıncalanma neyin belirtisidir?

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonuçlarına göre ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile toplam 15 bin 342 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecektir” dedi. Adaylar, tercihlerini 2-8 Mayıs 2025 tarihleri arasında ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden yapabilecekler.

Memişoğlu ayrıca, “3 bin 658 sürekli işçi alımı yapılacaktır. Bu kapsamda başvurular, 5-9 Mayıs 2025 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden elektronik ortamda alınacaktır” ifadelerini kullandı. Sağlık Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam sağlanacak işçiler için başvuruları kabul edecek. Başvurular için İŞKUR'un web sitesi üzerinden elektronik başvuru yapılması gerekiyor.

Bakan Memişoğlu, "Ülkemize, milletimize ve büyük sağlık ailemize hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: İHA