Saadet Partisi İnegöl Gençlik Kolları’nda görev değişimi yaşandı. Yaklaşık iki yıldır başkanlık görevini sürdüren Mücahit Şahin, görevini Muhammed Mücahit Demiralp’e devretti.
Devir teslim töreni, Saadet Partisi İnegöl ilçe binasında Bursa Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Selman Gümüş’ün katılımıyla gerçekleştirildi.
Törenin ardından Genç Saadet İnegöl’ün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Saadet Partisi İnegöl Gençlik Kolları’nda bayrak değişimi. Heyecanımız büyük, hedeflerimiz daha da büyük! Muhammed Mücahit Demiralp başkanımız Gençlik Kolları Başkanı olarak görevi devraldı. Bugüne kadar emekleriyle iz bırakan Mücahit Şahin’e teşekkür ediyor, yeni başkanımızla birlikte daha çok çalışmaya, daha çok üretmeye başlıyoruz. Gençler! Söz sizde, güç sizde, gelecek bizde.”



