İçinde bulunduğu savunmacı ve yenilikçi ruh haline delalet eder. Bilinçaltında yaşattığı bazı korkuları olduğunu gösterir. Bu korkular biriktirdiği kötü deneyimlerin oluşturduğu yargılar olabileceği gibi çevresinde olan, üzüntü veren kimselerden de kaynaklı olabilir anlamına gelir. Ortaya çıkışıyla birlikte yeneceğini, tüm olumsuz duygularından arınıp hafifleyeceğini, yenileneceğini işaret eder.

Rüyada Yılan Görmek

Yaşadığı savunmanın nedeni insanlardan gördüğü bencil davranışlar veya kendi hataları ise silkelenip kendine gelmeli, hayatla mücadele etmeyi öğrenmelidir; bunun için yeterinde cesareti var anlamına gelir. Kendinde olan gücün farkına varıp adeta küllerinden doğacağını, mizacını değiştirip yeniden ruh bulacağını, hayatın güzelliklerini yaşarken sorunların da üstesinden gelecek lider ruha erişeceğini gösterir.

Geçmekte olan hastalığa işaret eder. Hasta ise şifasının yakın olduğuna, derdinin dermanına erişeceğine, eski sağlığına kavuşup yeniden neşe sahibi olacağına yorumlanır. Uzun zamandır kendisinde göremediği güce erişeceğine tabir edilir.

İHH'dan Gazze'ye yardım eli İHH'dan Gazze'ye yardım eli

Editör: Abdullah Argun