Rüyada Cüzdan Görmenin dini rüya tabiri

Rüyada cüzdan görmek, genel olarak sır ve gizli durumlara delalet eder. İhya tabirine göre, rüyada cüzdan görmek sırra ve gizli durumlara işaret eder.

Molla Cami ise, rüyada görülen cüzdanın sahibinin bedenini temsil ettiğini ve ona gelecek her şeyin sahibine ait olduğunu belirtir.

Genç Gazete Cüzdan Duası Nedir, Cüzdan Duası Nasıl Yapılır  (8)

Rüyada Boş ve Dolu Cüzdanın Anlamı nedir?

Rüyada görülen para cüzdanı, sahibinin bedenidir. Ona gelecek herhangi bir şey sahibine aittir. Bazı tabirciler para cüzdanı sahibinin sırrıdır, demişlerdir.

Diyanet tabirine göre, bir kimsenin rüyasında yolda giderken bir cüzdan bulduğunu görmesi, o kimsenin çok değerli bir şeyini kaybedeceğine, parasının olmadığını görmesi ise hiç beklemediği bir yerden eline para geçeceğine yorumlanır.

Genç Gazete Katılım Bankalarından Alınan Kar Payı Ekonomi Para (1)

Rüyada Cüzdan Vermek ve Emanet Etmek

Nablusi tabirine göre, rüyada boş bir cüzdanı yahut içinde altın veya gümüş bulunan bir keseyi bir kimseye emanet olarak vermek, ona sır olan bir söz söyleyip, ifşa edilmemesini istemeye işarettir.

Eğer emanet bırakılan kese yeni ise, sır da iyidir. Yeni değilse, sır da kötüdür. Keseyi emanet alan kimse, keseyi açarsa, o kimse kendisine söylenen sırrı başkasına ifşa eder.

Genç Gazete Cüzdan Duası Nedir, Cüzdan Duası Nasıl Yapılır  (6)

Rüyada Cüzdan Almak ne demek?

Rüyada cüzdan almak, bekar bir kimse için evlenmeye, diğerleri için mala işarettir. İçi para dolu cüzdan almak, zenginliğe, rızka ve bir yerden gelecek mirasa işaret eder.

Genç Gazete Cüzdan Duası Nedir, Cüzdan Duası Nasıl Yapılır  (5)

Rüyada Cüzdan Bulmak ve Kaybetmek ne anlama gelir?

Rüyada cüzdan bulmak, büyük bir maddi veya manevi kazanca işarettir. İçi para dolu bir cüzdan bulmak, şansın arttığı bir döneme işaret eder. Ancak, cüzdanı kaybetmek yakın bir dost ile kavga etmeye işaret eder.

Genç Gazete Cüzdan Duası Nedir, Cüzdan Duası Nasıl Yapılır  (4)

Rüyada Eski ve Yeni Cüzdanın Anlamı

Rüyada eski, kullanılmış bir cüzdan görmek, hayırlı bir iş ve gelire delalet ederken, yeni cüzdan yeni kısmet kapısına işaret eder.

Rüyada parası olmadığını görmek, ummadığı bir yerden para almaya işarettir. Yolda bir cüzdan bulduğunu gören ise kıymetli bir şeyini kaybeder.

Genç Gazete Cüzdan Duası Nedir, Cüzdan Duası Nasıl Yapılır  (2)

Rüyada Cüzdan Kaybetmek 

Cüzdanınızı kaybettiğinizi görmek, yakın bir arkadaşınızla tartışacağınız anlamına gelir. İçi para dolu cüzdan bulmak ise, şansınızın artacağına işarettir.

Genç Gazete Cüzdan Duası Nedir, Cüzdan Duası Nasıl Yapılır  (1)

Kaynak: Nablusi Rüya tabirleri