Rüyada bardak görmek, günlük yaşamımızda sıkça karşılaştığımız basit bir nesne olmasına rağmen rüyalarımızda bize çok çeşitli mesajlar verebilir.

Genç Gazete Rüyada Bardak Görmek Dini Rüya Tabirleri (2)

İhya, Molla Cami, Diyanet ve Nablusi gibi kaynaklardan derlenen bilgiler ışığında rüyada bardak görmek; aşk, servet, korunma, kayıp ve gelecek hakkında ipuçları sunar. Bu sembolün rüyanızda nasıl bir anlam taşıdığını keşfedin.

Astrolojiye Göre “Anlaşamayan” O Burçlar! Astrolojiye Göre “Anlaşamayan” O Burçlar!

Genç Gazete Rüyada Bardak Görmek Dini Rüya Tabirleri (7)

Rüyada Bardak Görmenin Çeşitli Yorumları

İhya'ya Göre Bardak Sembolleri

İhya, rüyada bardak görmeyi; evin kadını ya da hizmetçisiyle ilişkilendirir. Cam bardak hediye edilmesi, sevgiliden görülecek fazla muhabbete işarettir. Topraktan yapılmış bir bardaktan su içmek, kadın tarafından mala delalet ederken, porselen bardak asil ve hürmetli bir kadını simgeler.

"Bardaktan tatlı bir şey içmek eşinin muhabbetine, ekşi bir şey içmek ise eşler arasında meydana gelecek hoşnutsuzluğa işaret eder."

Genç Gazete Rüyada Bardak Görmek Dini Rüya Tabirleri (6)

Molla Cami ve Diyanet'in Yorumları

Molla Cami'ye göre rüyada bardak, sevgiliyi simgeler. Cam bardak takdim edilmesi, sevdiğinden fazla ilgi göreceğine işarettir. Diyanet ise rüyada bardak görmenin, içindeki sıvının rengine göre farklılık gösteren mesajlar taşıdığını belirtir. Kırmızı sıvı, eşin hastalanacağına; su dolu bardak, bol kısmete işarettir.

Genç Gazete Rüyada Bardak Görmek Dini Rüya Tabirleri (4)

Nablusi'nin Bardak Yorumu

Nablusi, rüyada bardak görmeyi kişinin sevgilisi ile ilişkilendirir ve cam bardak hediye almak, sevdiğinden fazla muhabbet görüleceğine işaret eder. Ekşili sebzelerin verilmesi ise, sevdiğinden düşmanlık görüleceğine delalet eder.

Rüyada bardakçı görmek, nesle, çocuklarını sevmeye ve ilme delalet işaret eder.

Genç Gazete Rüyada Bardak Görmek Dini Rüya Tabirleri (3)

Hazırlayan: Ayhan Talha Bayraktar

Editör: TUNCAY ŞENTÜRK