Dünyanın her noktasında yetenek avcılarını konumlandıran Real Madrid, Fenerbahçe'den Arda Güler'i transfer ettikten sonra şimdi de başka bir Türk oyuncuyu kadrosuna katmanın hazırlığını yapıyor. İspanyol devi, gözlemci şefinin raporu doğrultusunda çalışmalarına başlayacak. Genç yetenek için Alman devi Bayern Münih de devreye girmeye hazırlanıyor. İşte tüm detaylar...

Dünyaca ünlü kulüp Real Madrid, Fenerbahçe'den Arda Güler'i kadrosuna katmasının ardından Türkiye pazarına daha yakından bakıyor. İspanyol ekibi, geleceğinin parlak olacağı düşünülen Türk gencini kadrosuna katmak için gözlemci şefinden olumlu raporu aldı. İlerleyen süreçte, daha net temasların başlaması beklenirken Alman devi Bayern Münih de 17 yaşındaki Türk için devrede. Detaylara göz atalım.

1685622401856_8dd005a2-0352-4e15-825f-8592c671abc8

Sürpriz isim herkesi şaşırttı!

Trabzonspor'u bu ara transfer döneminde hareketli zamanlar bekliyor. Bordo Mavili ekibin yeniden başına geçen ve camiadaki olumsuz havayı kıran Abdullah Avcı yönetiminde yeni transferlerinde yolda olduğu öğrenildi. Takımdan ayrılması sürpriz bir isim ise herkesi şaşırttı. Trabzonspor'u bu ara transfer döneminde hareketli zamanlar bekliyor. Bordo Mavili ekibin yeniden başına geçen ve camiadaki olumsuz havayı kıran Abdullah Avcı yönetiminde yeni transferlerinde yolda olduğu öğrenildi. Takımdan ayrılması sürpriz bir isim ise herkesi şaşırttı.

F4PYP28WEAACfnc.jpg_large kopya

Real Madrid'in hedefinde Trabzonspor'un genç yeteneği var!

Defensa Central'de yer alan habere göre ; Real Madrid Gözlemci Şefi Juni Calafat, Trabzonspor'un 17 yaşındaki kalecisi Onuralp Çevikkan için 'transfer edilmeli' raporunu yönetime iletti. Bu bilgilendirmenin ardından İspanyol devinin, Trabzonspor'la yakın zamanda iletişime geçeceği ve genç Türk kaleciyi kadrosuna katmak için temaslarda bulunacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Fz-n5NPWAAAVdmG

Bayern Münih de devrede!

Yaz transfer döneminde Altınordu’nun altyapısından transfer edilen kaleci Onuralp Çevikkan ile ilgili olarak flaş bir iddia daha ortaya atılmıştı. Fırtına’nın 700 bin Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı 17 yaşındaki eldiven için Alman devi Bayern Münih’in de izlemeye aldığı öne sürülmüştü.

Trabzonspor, Altınordu'dan kadrosuna kattığı 17 yaşındaki genç kaleci Onuralp Çevikkan ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. 

18150-1

Editör: TUNCAY ŞENTÜRK