İstanbul Beşiktaş’ta park halindeki elektrikli otomobilde çıkan yangın paniğe neden oldu. Alevler kısa sürede büyüyerek arkada bulunan başka bir araca da sıçradı.
Yangın, saat 21.30 sıralarında Fulya Deresi Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 34 DJK 904 plakalı elektrikli otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenle yanmaya başladı. Kısa sürede alevlere teslim olan araçtan yükselen yangın, yakınında park halinde bulunan başka bir otomobile de sıçradı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Elektrikli araçtan çıkan yoğun dumanı kontrol altına almak amacıyla aracın üzeri brandayla kapatıldı. Ekiplerin müdahalesi sonucu yangın kısa sürede söndürüldü.
Yangında iki araçta maddi hasar meydana gelirken, elektrikli otomobil kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeninin yapılacak incelemenin ardından netlik kazanacağı bildirildi.




