İnegöl'ün eğitim ve öğretim ihtiyaçlarını karşılamak adına hayırsever bir girişimde bulunan Özdilek ailesi, bölgenin eğitim kalitesine önemli bir katkı sağlayacak. İnegöl Kaymakamı Eren Arslan'ın açıklamalarına göre, İnegöl Alanyurt bölgesindeki Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan arazi üzerine Özdilek Alışveriş Merkezleri ve Tekstil San. A.Ş. tarafından finanse edilen 16 derslikli, bodrum, zemin ve iki katlı bir ortaokul binası inşa edilecek. 

Özdilek Okul 1

Kaymakam Arslan, yapılacak yeni okulun İnegöl'ün eğitim öğretim ihtiyaçlarına büyük bir katkı sağlayacağını belirterek, "Hayırsever iş insanı Emir Murat Özdilek ve Özdilek ailesine İnegöl eğitim öğretimine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

Yapılan protokolde, Hayırsever Emir Murat Özdilek, İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve Milli Eğitim Müdür V. Mustafa Kahya bulundu.

Özdilek Okul 2

İnegöl Kafkasspor Play-Off'a Penaltılarda Veda Etti! İnegöl Kafkasspor Play-Off'a Penaltılarda Veda Etti!

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş proje ile alakalı sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

İnegöl ilçemize yapılması planlanan okul protokolünü; Hayırsever Emir Murat Özdilek, İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve Milli Eğitim Müdür V. Mustafa Kahya ile imzaladık.

Hayırlı olmasını diliyorum.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban:

Güne yeni bir haberle başlayalım.

 Şehrimize yeni okul kazandırmak adına Bursa Valimiz Mahmut Demirtaş ile protokol imzaladık. Katkıları için Emir Murat Özdilek nezdinde Özdilek ailesine teşekkür ediyorum.

İnegöl Kaymakamı Eren Arslan:

Hayırlı olsun…

Girişimlerimiz sonucu Özdilek Ailesi tarafından yapımını planladığımız okulumuzun protokolünü Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş’ın olurlarıyla imzaladık.

Hayırsever Özdilek Ailesine teşekkür ediyorum… 

Editör: Umut Gökdaş