Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun katılımı ile gerçekleştirilen genel kurulda Erkan Güral tekrar başkanlığa seçilirken Hakan Özdemir de yönetim kuruluna girdi.

Altın fiyatlarında sürpriz yükseliş: 12 Mayıs 2024'te yeni rekorlar geldi! Altın fiyatlarında sürpriz yükseliş: 12 Mayıs 2024'te yeni rekorlar geldi!

TEVECCÜH GÖSTERDİ

İGİAD Başkanı Hakan Özdemir, yaptığı açıklamada; "Sizlerin de bildiği üzere derneğimiz birçok alanda projeler gerçekleştirmekte, iş dünyasının ve toplumsal gelişimin maksimize edilmesi için elinden gelenleri yapmaktadır. Yapılan çalışmalar TÜGİK Başkanımız Erkan Güral'ın dikkatini çekmiş olacak ki bu teveccühü göstermiş bulunmaktadırlar. İnşallah hem İnegöl'ümüzde hem de ulusal alanda projelerimize devam edeceğiz. İnegöl'ümüzde ilave bir katkı sunabilirsek ne mutlu bize... Bugün burada İş Zirvesi ile birlikte Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik. Türkiye'nin her şehrinden temsilcilerin yer aldığı TÜGİK tam bir Türkiye mozaiğidir. Dinamik yönetim kadromuzla inşallah çok daha faydalı işlere imza atacağız" dedi.