114715_renault-cip-krizi-nedeniyle-turkiye-deki-uretime-ara-veriyor140306_3-min

Bursa'nın otomobil devi Renaut yenilenmiş ikinci el araç uygulamasını Türkiye'ye getirme konusunda son aşamalara gelmişti. Otomotiv yazarı Emre Özpeynirci sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Refactory adıyla yapılan bu uygulamanın  Fransa ve İspanya'nın ardından fabrika çıkışlı ikinci el araç satış modelinin Bursa'da da başladığını duyurdu.

2-733

Daha önce Renault Group Türkiye CEO'su Hakan Doğu, Refactory adıyla Fransa ve İspanya'da uygulanan fabrika çıkışlı ikinci el araç satış modelinde Türkiye için son aşamaya gelindiğini belirtmişti.

Sistemin ilk etapta Renault ve Dacia modelleri için geçerli olacağı tahmin ediliyordu ve ilerleyen süreçte diğer markaların da yenileme kapsamına alınabileceği belirtilmişti.

3-419

OSB'ye bir tepki daha! "Bursa'da OSB'leri verimli kullanalım yeter" OSB'ye bir tepki daha! "Bursa'da OSB'leri verimli kullanalım yeter"

Otomotiv yazarı Emre Özpeynirci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bursa'daki Oyak Renault fabrikasında fabrika çıkışlı 2.el dönemin başladığını ve Refactory'de fabrika çıkışlı yenilenen ve 2 yıl garanti verilecek tüm 2.el araçların Türkiye genelinde 56 noktada yetkili 'RENEW' bayilerinde satışa sunulacağını belirtti.

Özpeynirci'nin açıklaması şu şekilde:

Ekran görüntüsü 2023-07-26 161953

Editör: Umut Gökdaş