Gece yarısından sonra Konya'nın Karapınar ilçesinde trajik bir trafik kazası yaşandı. Seyir halindeki bir otomobil, aynı yönde ilerleyen bir motosiklete arkadan çarparak büyük bir kaza meydana getirdi.

Toz taşınımına dikkat! Yurtta bugün hava nasıl? Toz taşınımına dikkat! Yurtta bugün hava nasıl?

moto kaza (3)

Trafik Kazasının Detayları

Olayın Meydana Gelmesi

Kaza, Cumhuriyet Mahallesi Kurtbasan Caddesi üzerinde, saat 01.00 sıralarında gerçekleşti. Mehmet Yazgan'ın kullandığı 42 HNT 07 plakalı otomobil, A.P. idaresindeki 42 L 6499 plakalı motosiklete arkadan hızla çarptı.

moto kaza (1)

Otomobilin Bahçe Duvarına Çarpması

Kazanın etkisiyle otomobil, cadde üzerindeki bir evin bahçe duvarına ve ardından demir kapısına çarparak durabildi. Bu sırada bahçenin demir kapısı kırıldı.

Yaralıların Durumu

İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri, otomobil sürücüsü Mehmet Yazgan'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Yaralanan motosiklet sürücüsü A.P. ve otomobilde yolcu olarak bulunan N.Y., ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. A.P.'nin durumunun ciddi olduğu belirlendi.

Yaralı Motosiklet Sürücüsünün Sevki

Motosiklet sürücüsü A.P.'nin hastanedeki ilk tetkikleri sonrasında durumunun ciddiyeti nedeniyle Konya'ya sevk edildiği öğrenildi. Kazayla ilgili başlatılan tahkikatın devam ettiği belirtildi.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR