Belediye Başkanı Alinur Aktaş;

Kooperatif alanında çevre düzenlemesi gerçekleştiriyoruz. Bu alanın yeniden temiz ve güzel bir görünüme kavuşmasını sağladık. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz marifetiyle Oto Koop sınırları dahilinde kalan yerlerde toprak nakli ve tesviyesi işini gerçekleştirdik."

"Oto Koop yönetiminin almış olduğu 450 adet Melez Servi ağaç fidanlarının dikim işi yapılarak galericiler sitesinin çevresine güzel bir görünüm kazandırılmaya çalışıldı. Bu arada ağaçların bakım ve sulama işi ise Oto Koop yönetimine bırakıldı."

"İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından da Oto Koop galericiler sitesi çevresinde asfaltlama çalışması yapıldı. Çalışma öncesinde kaplama işleminin yapılacağı alanda zeminde meydana gelen bozulmalar ortadan kaldırılarak, asfaltlama işlemi gerçekleştirildi."

Banka Kartıyla Temassız Ödemelerde Limit Artıyor Banka Kartıyla Temassız Ödemelerde Limit Artıyor

"Bu kapsamda başta Pazarcık Sokak olmak üzere Yonca Sokak ve Dutluca Sokak'ta toplamda 1320 ton asfalt malzemesi ile kaplama çalışması yapılmıştır. Bu çalışmanın maliyeti ise 223 bin TL'dir.Yürütülen çalışmalar için site yönetimine ve buradaki esnaf arkadaşlarıma anlayışlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, yapılan çalışmanın hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.