Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir otelin otoparkında silahla başından vurulmuş halde bir erkek cesedi bulundu. Olayla ilgili jandarma ekipleri geniş çaplı inceleme başlattı.

Edinilen bilgilere göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne saat 17.30 sıralarında Side Mahallesi 1542. Sokak’ta bulunan bir otelin otoparkında bir kişinin hareketsiz şekilde yattığı ihbarı yapıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ile Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Side Jandarma Karakolu ekipleri sevk edildi.

Otelin Otoparkında Bir Kişi Başından Vurulmuş Halde Bulundu (4)

Ekiplerin yaptığı kontrolde, açık otoparkın köşe kısmında ve yoldan geçenlerin göremeyeceği bir noktada bulunan şahsın, silahla başından vurularak hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan kimlik tespitinde ölen kişinin Melih A.S. olduğu öğrenildi.

Olay yerine gelen Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri, cumhuriyet savcısı ve adli tabip tarafından yapılan incelemelerin ardından Melih A.S.’nin cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Öte yandan, şahsın sabah saat 05.30 sıralarında otelin otoparkına geldiği anların güvenlik kameralarına yansıdığı öğrenildi. İlk değerlendirmelerde olayın intihar olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, kesin sonucun adli tıp raporu ve soruşturma kapsamında netlik kazanacağı bildirildi.

Adana'da trafik kazası! 1'i ağır 7 tarım işçisi yaralandı
Adana'da trafik kazası! 1'i ağır 7 tarım işçisi yaralandı
İçeriği Görüntüle

Jandarma ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: İHA