Bursaspor Basketbol, yeni sezon öncesinde Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki Tarım ve Peyzaj A.Ş. ile şort sponsorluğu ve tribün isim sponsorluğu kapsamında anlaşmaya vardı. Sponsorluk anlaşması için düzenlenen imza töreninde kulübün yeni sezon hazırlıkları ve iş birliğinin takıma sağlayacağı destek ele alındı.

Törende konuşan Tarım ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Semih Polat, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı’nın talimatıyla Bursaspor Basketbol’a şort sponsoru olduklarını belirtti.

Bursaspor Basketbol’a Yeni Sezon Öncesi Çifte Sponsorluk Desteği

" Başarılı ve sakatlıksız bir sezon temennisi"

Semih Polat, Bursaspor Basketbol gibi büyük bir camianın destekçilerinden biri olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Takımın yeni sezonda başarılı bir performans sergilemesini dilediklerini belirten Polat, “Temennimiz başarılı, sakatlıksız, güzel bir sezon geçirmek. Bu güçlü taraftarla, bu büyük camiayla başarılarla dolu bir sezonu tamamlamayı hayal ediyoruz” dedi.

Polat, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Tarım ve Peyzaj A.Ş. olarak Bursaspor Basketbol’a gereken desteği sağlayacaklarını kaydetti.

Bursaspor Basketbol’a Yeni Sezon Öncesi Çifte Sponsorluk Desteği1

“Sezona başlamak bizler için çok kıymetli”

Bursaspor Basketbol Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Sezgin ise geçtiğimiz sezon ekonomik sorunlar nedeniyle zorlu bir süreç geçirdiklerini belirtti. Sezgin, yeni sezon öncesinde oluşturdukları kadroyla mücadeleye hazırlandıklarını söyledi.

Bursaspor’un büyük bir camia olduğunu ifade eden Sezgin, kulübün zaman zaman zorluklar yaşamasına rağmen yeniden ayağa kalkmayı başardığını dile getirdi.

Tarım ve Peyzaj A.Ş. ile gerçekleştirilen iş birliğinin kulüp açısından önemine değinen Sezgin, “Böylesi güçlü, büyük bir destekle sezona başlamak bizler için çok kıymetli” diye konuştu.

Sponsorluk desteğinin oyunculara da güven verdiğini belirten Sezer Sezgin, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba ile Tarım ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Semih Polat’a teşekkür etti.

İmza töreni, sponsorluk anlaşmalarının imzalanmasının ardından sona erdi.

Kaynak: İHA