Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde meydana gelen zincirleme kazada bir kişi hayatını kaybederken, çok sayıda kişi de yaralandı. Kazanın Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunun Kızlaç Tüneli'nde meydana geldiği bildirildi. Tünel içerisinde plakası ve sürücüsünün henüz tespit edilemeyen bir otomobilin alev alması sonucu, tünelde trafik yavaşladı.

"Osmaniye Bahçe'de Tünel Kazasında Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Çok Sayıda Yaralı Var"

Yangın nedeniyle oluşan yoğun duman ortamında, Can Dersim Tuncelililer Turizm firmasına ait 62 AF 666 plakalı Mercedes marka yolcu otobüsü, tünel içinde seyir halinde olan 33 DIN 90 plakalı bir tırın dorsesine çarptı. Tırın önünde seyreden 06 ZDU 218 plakalı Fiat marka hafif ticari araç da kazaya karışarak zincirleme bir çarpışmaya neden oldu. Kazada ilk belirlemelere göre otobüs şoförü yaşamını yitirdi.

"TAG Otoyolu'nda Kızlaç Tüneli Faciası: Otobüs, Tır ve Araçların Karıştığı Zincirleme Kaza"

Olay yerine hemen sevk edilen polis ve ambulans ekipleri, kaza mahallinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Yangının söndürülmesi ve yaralılara müdahale için bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, yoğun duman altında çalışmalarını sürdürdü. Otobüsteki yaralıların tahliye edilmesi için ise AFAD ekipleri ve sağlık personeli koordineli bir şekilde çalıştı.

Esenyurt’ta 2 çocuk babası adam evinde ölü bulundu Esenyurt’ta 2 çocuk babası adam evinde ölü bulundu

"Kızlaç Tüneli Kazası: Otobüs, Tır ve Araçların İçindeki Can Kayıpları ve Olayın Detayları"

Kaza nedeniyle bölgede trafik yoğunluğu oluşurken, olay yerindeki çalışmaların devam ettiği bildirildi. Kazayla ilgili detaylı inceleme başlatılırken, yetkililer olayın tamamen aydınlatılması için çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü belirtti.