Muhtarlık seçimi tekrarlanacak: Birbirini şikayet eden iki muhtar da elendi Muhtarlık seçimi tekrarlanacak: Birbirini şikayet eden iki muhtar da elendi

İstanbul seçim kampanyasına özel şarkı, büyük ilgi gördü.

Gencebay'den Murat Kurum'a Özel Şarkı

Sanatın Büyük Ustası Orhan Gencebay'den Seçim Kampanyasına Destek

Genç Gazete Orhan Gencebay Seçime Özel Şarkı (6)

İstanbul'un sevilen sanatçısı Orhan Gencebay, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum için kendi bestesi olan özel bir şarkı hazırladı. Gencebay, seçim kampanyasına destek vermek amacıyla hazırladığı bu şarkıyı Murat Kurum'a armağan etti.

Genç Gazete Orhan Gencebay Seçime Özel Şarkı (4)

Şarkıda İstanbul'a ve Tarihi Değerlere Vurgu

Orhan Gencebay'ın özel olarak hazırladığı şarkının sözlerinde, seçim sloganı olarak kullanılan 'Sadece İstanbul'a ve İstanbul'un tarihi değerlerine yapılan vurgu dikkat çekiyor. Şarkıda İstanbul'un güzellikleri ve tarihi zenginlikleri övgüyle anlatılıyor.

Genç Gazete Orhan Gencebay Seçime Özel Şarkı (2)

Klip, Murat Kurum'un Samimi Görüntüleri ile İstanbul Manzaralarını İçeriyor

Şarkının klibinde ise Murat Kurum'un vatandaşlarla samimi anlarına ve İstanbul'un eşsiz manzaralarına yer verildi. Videoda, İstanbul'un güzellikleriyle birlikte Murat Kurum'un İstanbul'a olan sevgisi de ön plana çıkıyor.

Genç Gazete Orhan Gencebay Seçime Özel Şarkı (1)

Murat Kurum'dan Teşekkür

Orhan Gencebay'ın hediye ettiği şarkıya seçim kampanyasında yer veren Murat Kurum, şarkıyı sosyal medya hesapları üzerinden paylaşarak, "İstanbul'umuzun eşsiz güzelliğini anlatan Orhan Gencebay'ın şarkısını dinlediniz mi? Teşekkürler Orhan Baba" ifadelerini kullandı.

Genç Gazete Orhan Gencebay Seçime Özel Şarkı (5)

Editör: TUNCAY ŞENTÜRK