Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, 31 Mart seçimlerinde AK Parti tarafından tekrar aday gösterilmedi. Parti, Tanır'ın yerine Ferhat Erol'u aday gösterdi. Tanır, aday gösterilmemesinin ardından AK Parti üyeliğini sonlandırdı.

Önder Tanır'ın Veda Mesajı

“Kıymetli hemşerilerim, AK Parti üyeliğimden bugün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum. Öncelikle, Kestelli hemşehrilerimizin hizmetinde olmanın büyük onurunu yaşadığım bu süre boyunca, bize destek ve dualarını esirgemeyen tüm dostlara şükranlarımı sunarım."

Önder Tanır'ın AK Parti üyeliğinden istifası, Kestel'de siyasi çalkantıları beraberinde getirdi. Tanır, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kestel'deki hizmet süresince desteklerini esirgemeyenlere teşekkür etti. 

Yeni OSB'ye tepkiler çığ gibi büyüyor Yeni OSB'ye tepkiler çığ gibi büyüyor

Ferhat Erol

AK Parti'nin Tercihi: Ferhat Erol

AK Parti, Kestel Belediye Başkan adayı olarak Ferhat Erol'u belirledi. 

İşte Önder Tanır'ın paylaşımı:

"Kıymetli hemşerilerim, AK Parti üyeliğimden bugün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum. Öncelikle, Kestelli hemşehrilerimizin hizmetinde olmanın büyük onurunu yaşadığım bu süre boyunca, bize destek ve dualarını esirgemeyen tüm dostlara şükranlarımı sunarım. İnancımıza sahip çıkarak, bir an bile tereddüt etmeden yolundan ayrılmadığımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bizlere olan destekleri ve güveni adına teşekkürlerimi sunuyorum."

Editör: Umut Gökdaş