Olimpik Kadın Boks Milli Takımı, 14-23 Nisan tarihleri arasında Sırbistan'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası için hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Ay-yıldızlılar, bu önemli turnuva öncesinde Kastamonu'da bulunan Olimpiyat Hazırlık ve Kamp Eğitim Merkezi'nde kampa girdi.

Milli takım antrenörlerinden Cemil Döndü, yapılan kamp hakkında bilgiler vererek, kampa şu an için 7 sporcunun katıldığını ve bu sayının, Olimpiyat kotası alan sporcuların da katılımıyla artacağını belirtti. Döndü, "Takımımız son maçlardan yeni döndü. Performansımız iyi durumda ve daha da iyileşeceğine inanıyoruz. Günde iki kez idman yapıyoruz ve diğer sporcuların da katılımıyla takımın moral ve motivasyonu daha da artacak. Avrupa Şampiyonası'na hazır bir şekilde gideceğimize eminiz." dedi.

Caner Taban, İnegölspor'da Teknik Sorumlu Oldu Caner Taban, İnegölspor'da Teknik Sorumlu Oldu

Kampın 31 Mart tarihine kadar devam edeceğini ifade eden Döndü, takımın bu süre zarfında Avrupa Şampiyonası'nda en iyi performansı sergileyebilmek için yoğun bir hazırlık sürecinden geçeceğini vurguladı. Olimpik Kadın Boks Milli Takımı'nın hazırlıkları, sporcuların sıkı çalışmaları ve antrenörlerin deneyimli yönlendirmeleri ile devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi