Öğretmenler için ek bir gelir kapısı olan sınav görev ücretleri bu seneden itibaren büyük bir artış alarak güncelleme yapıldı. O sınavın ücreti diğer bütün sınav görev ücretlerini geride bırakmış oldu.

Öğretmenlerin sınav görevi ücreti ne kadar oldu?

Öğretmenler için ek bir gelir kaynağı olan sınav görevleri bütün öğretmenlerin yoğun ilgi göstermiş olduğu bir alan. Bu sene YKS sınavında en düşük ücretlerinden dolayı görevli öğretmen bulmakta çok zorlanan ÖSYM sınav görev ücretlerine zam gelmişti. 

İnegöl’de öğrenciler uçan balonla peygamberimize mektup gönderdiler İnegöl’de öğrenciler uçan balonla peygamberimize mektup gönderdiler

Öğretmenlerin sınav görevi ücreti ne kadar oldu?

Sınav görev ücretlerine yapılan zamlarla birlikte en iyi rakamlara ulaşan görev ücretlerinden öğretmenlerde çok memnun kalmıştı. Şimdi açıklanan bilgiyle öğretmenlerin daha çok memnun olacağını yeni bir sınav görev ücreti duyuruldu. O sınavın görev ücreti ise toplam 1150 TL olarak söylendi.

O sınavın görev ücreti de toplam 1150 TL

Maliye ve Teknik Sürüş Kursu direksiyon sınavlarının görev ücretine zam geldi. Bu sınav ile birlikte görevli olmak isteyen öğretmenlere artık daha çok ücret ödenmesine karar verilirken yapılan zam ile birlikte Maliye ve Teknik Sürüş Kursu direksiyon sınavının görev ücreti toplam 1150 TL’ye yükseldi.

Sınav görev ücretleri düşüklüğünden dolayı görev almak istemeyen öğretmenlere müjdeler peş peşe gelmeye devam ederken son olarak da Maliye ve Teknik Sürüş Kursu direksiyon sınavların ücretlerine gelen zamlar öğretmenler tarafından çok iyi karşılandı. 

Öğretmenler için ek gelir kapısı olan sınav görev ücretlerindeki artış öğretmenleri mutlu etti.

Artan sınav ücretleri sevindirdi

Öğretmenler tarafından tercih edilmemeye başlanılan Maliye ve Teknik Sürüş Kursu direksiyon sınavlarının görevleri yapılan açıklamalara göre ücretlerin düşüklüğünden dolayı kaynaklanıyordu. Yetkililer bu duruma anında müdahale ederek Maliye ve Teknik Sürüş Kursu direksiyon sınavların ücretlerini hızlı bir şekilde arttırarak öğretmenlerin ücretlerdeki memnuniyetini arttırmayı ve sınav görevlerinin boş kalmamasını sağlamış oldular.