24 Kasım Öğretmenler Günü'nde, İnegöl İyilik Hareketi Derneği ile iş birliği yaparak, Muhibe Akbayrak adına 3 yetim çocuğun giysi ihtiyaçları karşılandı. Önceki yıllarda da benzer yardımsever hareketlerde bulunan veliler, bu kez de öğretmenleri adına anlamlı bir katkı sağladılar.

WhatsApp Image 2023-11-23 at 13.48.57 (1)

Öğrenci ve Velilerden Gönül Köprüsü

İnegöl İshakpaşa İlköğretim Okulu'nun 3-M sınıfının öğrenci ve velileri, bu etkinlikle sadece bir öğretmeni mutlu etmekle kalmadı, aynı zamanda yardıma muhtaç çocuklara ulaşarak onların yüzlerini güldürdü. Bu etkinlik, eğitim alanında sadece akademik başarıların değil, sosyal sorumluluk projelerinin de önemini vurguladı.

Öğretmenlerin Özel Gününde Duygusal Mesaj

“Sayın Muhibe AKBAYRAK,

Bu kart 3M sınıfının size bir teşekkür hediyesi aynı zamanda sizin de bir iyilik elçisi olduğunuzun nişanesidir. Bu kart sayesinde sizde ihtiyaç sahibi 3 çocuğun giyinmesine vesile oldunuz... Sizin sayenizde bir ruha dokunmuş olduk... İyi ki varsınız.”

WhatsApp Image 2023-11-23 at 13.48.58-1

Öğrenciler ve veliler tarafından hazırlanan bu duygusal mesaj, öğretmenlerin yalnızca akademik anlamda değil, ahlaki ve sosyal değerlerin öğretiminde de önemli bir rol oynadığını hatırlatıyor.

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri, bu tür dokunaklı hikayelerle dolu. İnegöl İshakpaşa İlköğretim Okulu'nun bu özel girişimi, eğitim camiasında ve toplumda geniş yankı bulacak nitelikte.

WhatsApp Image 2023-11-23 at 13.48.57

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN!

Editör: Umut Gökdaş