"GENÇLİĞİNİZİ ÖLDÜRMEYİN"

İş-Kur İnegöl Şube Müdürlüğü'nün İşletme Fakültesi öğrencilerine yönelik düzenlediği kariyer gününde Kaymakam Şükrü Görücü öğrencilerle buluştu.

Konuşmasında hayat dersi veren Görücü, "Tavsiyem; gençliğinizi öldürmeyin. Boş zamanları okuyarak, çalışarak geçirin. Mutlaka bir dili, imkanınız varsa iki dili konuşmayı öğrenin. Hedefi olmayan insandan hiçbir şey olmaz. Çok çalışmanız lazım. İşe girdiğinizde de başarılı olmak için; iyi bir iş, iyi bir eş çok önemli. Rol modellerinizi iyi tespit edin. Bizden sonra bu ülkeyi siz yöneteceksiniz. Bu ülkenin değerlerini unutmayacaksınız. Çevremizdeki ülkelere bakın, bölünmüş ülkeler var. Bizleri de parçalamak isteyenler var. Biz bir olursak bize kimse yan bakamaz. Sizlerde geleceğe çok iyi hazırlanmak durumundasınız."

"BEN SİGARA ALKOL KULLANMIYORUM"

Kripto paralar için yeni vergi düzenlemeleri yolda! Kripto paralar için yeni vergi düzenlemeleri yolda!

"Sigara size dost değildir. Kullanılan maddeler insana keyif verir diye başlatırlar, sonra hayatınızı karartırlar. Ben sigara alkol kullanmıyorum. Ben sigaraya vereceğim parayla kitap ve dergi alırım.

"KAPIM HER ZAMAN AÇIK"

Birbirinizi sevmeyebilirsiniz, beğenmeyebilirsiniz; hoşgörüyü esas aldığınız takdirde inanıyorum ki hiçbir sorun olmaz. Biz bu ilçede herkese ulaşmak durumundayız. Ne zaman benimle görüşmek isterseniz, kapımız her zaman açık" diye konuştu.