İstanbul'da yaşanan şiddetli fırtına ve sağanak yağışlardan dolayı, şehir genelinde büyük çaplı sorunlar oluşmakta.

O bölgede Kar ve Sağanak yağışlar devam edecek mi?

Hayatı olumsuz yönde etkileyen bu doğa olayları, maalesef bir trajediye neden oldu: fırtınadan dolayı devrilen bir direk sonucu bir kişi yaşamını yitirdi.

O bölgede Kar ve Sağanak yağışlar devam edecek mi?

Meteorolojiden peş peşe yapmış olduğu uyarılardan sonra, İstanbul başta olmak üzere birçok ilde etkili olan yoğun yağmur ve fırtına, hayatı olumsuz yönde etkiledi. İstanbul Valiliği tarafından, fırtınada devrilen bir direğin sonucunda bir kişinin yaşamını yitirdiğini söyledi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 21 il için sarı ve turuncu uyarılar yapıldı, özellikle sel, su baskını, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı muhakkak dikkatli olunması istendi.

Avcılar'da yaşanan dev dalgalardan dolayı sahil bölgelerinde ciddi sorunlar yaşanırken, İstanbul genelinde etkili olan fırtına denizde çöplerin sahillere taşınmasına sebep oldu. Ulaşımda aksamalar yaşandı ve bir kişi yaşamını yitirdi.

ÇAYKUR 1072 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı ÇAYKUR 1072 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı

Kuvvetli yağışların bu geceden itibaren etkisini kaybedeceğini belirtirken, kar yağışının İstanbul'a doğru ilerlediğini ve 10 Aralık tarihine kadar kış koşullarının devam edeceğini vurguladı. Vatandaşların ani sel, su baskını gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların muhakkak tedbirli olmaları önemli.

İstanbul'da sıcaklıkların düşmesiyle birlikte, karla karışık yağmur ve kar bekleniyor. Özellikle 10 Aralık tarihine kadar sıcaklıkların mevsim normallerinde seyretmesi bekleniyor.

Bu zaman içinde, İstanbul'da yaşayanlar muhakkak dikkatli olmaları ve gerekli tedbirleri almaları gerekiyor.

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:
https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G
KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN
NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?
Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.
Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;
0532 696 30 57