Bursa'da sanatı teknolojiyle buluşturan sergi Bursa'da sanatı teknolojiyle buluşturan sergi

Bursa'nın güçlü ekibi Nilüfer Belediye FK, Balıkesir temsilcisi Burhaniye Belediyespor'a karşı üstün bir performans sergileyerek ligdeki dokuzuncu galibiyetine ulaştı. Maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun sergileyen Nilüfer FK, rakibine ligin ikinci yenilgisini tattırdı.

Maçın Dönüm Noktaları ve Gol Yağmuru

Nilüfer FK, maça hızlı bir başlangıç yaptı ve 3. dakikada Ali Şentürk'ün attığı golle 1-0 öne geçti. 28. dakikada Hasan Basri Ünal'ın şutu defansa çarparak ağlara gitti ve ilk yarı 2-0'lık üstünlükle sona erdi.

Nilüfer-1

İkinci Yarıda Atılan Goller

İkinci yarıda da atak bir oyun sergileyen Nilüfer FK, 54. dakikada penaltıdan Ali Şentürk'ün attığı golle farkı üçe çıkardı. 78. dakikada tecrübeli forvet Sinan Yıldırım, muhteşem bir röveşata golüyle takımını 4-0 öne geçirdi ve ligdeki gol sayısını 9'a çıkardı.

Nilüfer1

Karşılaşmanın Sonucu ve Önemi

85. dakikada oyuna sonradan giren Barış Bakça, attığı golle maçın skorunu 5-1 olarak belirledi ve Nilüfer Belediye FK, 9 maçta 32 gol atarak liderliğini sürdürdü.

Bu galibiyetle Nilüfer Belediye FK, BAL 3. Grup'ta namağlup liderliğini devam ettiriyor. Pablo Martin Batalla yönetimindeki ekip, önümüzdeki hafta M.K.Paşa Belediyespor ile karşılaşacak.

Editör: Umut Gökdaş