NEYLERİ İLE KONSER VERDİLER

İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün açmış olduğu ney kursuna devam eden kuriyerler sene sonunda muhteşem bir konsere imza attılar. Geceye protokolün yanı sıra kurum müdürleri ve halkın yoğun katılımı gerçekleşti.

Gecede bir konuşma yapan İnegöl Halk Eğitimi Müdürü Ömer Göktürk; "İnegöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak çok çeşitli kursların yanı sıra müzik alanında da kurslar düzenlemekteyiz. Bu gün burada Ali İhsan Güzel hocamızın neyzenleri bir yıl boyunca yaptıkları çalışmalarını birazdan burada sergileyecekler. Ramazan ayına girdiğimiz bu günlerde hem tasavvuf müziğimi ile gönüllerimiz ve kulağımız şenlenecek. Ramazan ayının o ulvi havasını daha güçlü bir şekilde hissedeceğiz.Burada emeği geçen herkese özellikle Ali İhsan Güzel hocamız ile kursiyerlerine çok teşekkür etmek istiyorum.Ayrıca bu yoğun katılımınız ile de de siz salonda bulunan tüm izleyeleri saygı ile selamlıyorum.

Kelebek Etkisi: Kaotik Sistemlerde Küçük Değişikliklerin Büyük Sonuçları Kelebek Etkisi: Kaotik Sistemlerde Küçük Değişikliklerin Büyük Sonuçları

Gece de birbirinden güzel eserler sergilenirken, semazen olmak isteyen özel öğretim öğrencisi Ahmet Soylu'nun yapmış olduğu sema göstersisi ise izleyenler tarafından büyük beğeni ile izlendi.