Kurban Bayramı İkramiyesi Belli Oldu: Emeklilerin Hesabına Yatacak! Kurban Bayramı İkramiyesi Belli Oldu: Emeklilerin Hesabına Yatacak!

"KAN VERMEK SORUMLULUKTUR"

Heykel önünde Kızılay Kan Toplama aracında kan bağışı kampanyasında kan veren Şube Başkanı Mehmet Döngel, "MÜSİAD ve Genç MÜSİAD yönetim kurulundan, üyelerine kadar, kanın acili yetinin, sürekli ihtiyaç olduğunun, bir gün bize de lazım olabileceği bilinci ile kan bağışında bulunduk. Kan bağışı toplumumuzdaki dayanışma örneğidir. Bu gün başkasına lazım olan kan belki bir gün bizlere de lazım olacaktır. Sadece bir farkındalık projesi yürütmüyoruz, kan vermeyi sorumluluk ve sorumluluk bilincini geliştirme yolu olarak görüyoruz. Biz hep örnek işler yapmayı amaçladık. Allah'ın izniyle bu projeyi daha da yayacağız. 1 kan 3 can'dır. Bütün halkımızı da kan vermeye davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

KAN İHTİYACI ARTTI

Kan ihtiyacının olduğunu belirten Döngel, "Kış şartları nedeni ile kan bağışı sayılarında ciddi düşüşler yaşanıyor. Türk Kızılay'ı, her gün hastaları için 9 bin ünite kan bağışı yapmak zorunda. Destek olmak için Türk Kızılay'ının her zaman yanında olduğumuzu özellikle belirtmek isterim. Bu düşünceyi benimsediğimiz ve şehrimize örnek olmaya çalıştığımız için yılın belirli periyotlarında tüm teşkilat ve çevremizdeki eş dostlarla birlikte kan bağışında bulunuyoruz. İlgi gösteren tüm üyelerimize ve dostlarımıza şükranlarımı sunarım" şeklinde konuştu.