Türkiye'nin sevilen televizyon programı sunucusu Müge Anlı, son canlı yayınında Fenerbahçe taraftarlarına önemli bir çağrıda bulundu. Kendisi de bir Fenerbahçe taraftarı olan Müge Anlı, sarı-lacivertli kulübün kongre üyelerine çağrı yaparak 9 Eylül'de gerçekleştirilecek olan Tüzük Tadil Kongresi'ne davet etti. İşte bu önemli çağrının detayları ve Fenerbahçe'nin geleceğine dair bilinmesi gerekenler:

14 Nisan 2024 Pazar TV yayın akışı 14 Nisan 2024 Pazar TV yayın akışı

Ülker Sports Arena'ya Davet Ediyorum

müge anlı

Müge Anlı, canlı yayınında Fenerbahçe taraftarlarına seslenirken, "Fenerbahçe kongre üyelerini, kulüplerinin geleceğini şekillendirmeleri için yarın (9 Eylül) saat 10:30'da Ülker Sports Arena'da düzenlenecek kongreye davet ediyorum'' dedi. Bu çağrı, Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandırdı ve kongreye katılımın artmasına katkı sağladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Çağrısı

cagrıı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da kongre üyelerine önemli bir çağrı yaparak, kulüp tüzüğünün değişeceği bu tarihi kongreye katılımlarını istedi. Başkan Koç, şu ifadelerle çağrısını dile getirdi:

"Tarihi bir olağanüstü genel kurul gerçekleştireceğiz. Kıymetli kongre üyelerimiz, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlarım. Yaz dönemini bitirip, pek çok ailenin okula dönme telaşını yaşadığı şu günlerde bizler de farklı bir heyecan içindeyiz. Bildiğiniz gibi yarın, 9 Eylül Cumartesi günü saat 10.30'da Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonumuzda Kulübümüz açısından tarihi bir Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı gerçekleştireceğiz."

Modern, Şeffaf ve Anlaşılır Bir Tüzük

mügeeee

Başkan Ali Koç, tüzük değişikliğiyle ilgili olarak, "Yeni tüzüğümüz sizler tarafından onaylandığı takdirde; hem yeni kanunun emrettiği değişiklikler yapılmış olacak hem de çok daha demokratik, şeffaf, katılımcı, modern, sade ve anlaşılır bir tüzüğe sahip olacağız." şeklinde konuştu. Bu değişikliğin, kulübün geleceği için büyük önem taşıdığını vurgulayan Başkan Koç, tüzük değişikliği ile ilgili olarak taraftarların uzun süredir talep ettiği stat isminin değiştirilmesi konusunu da gündeme getirdi.