Mersin'de, gençlerin motosiklet kullanırken sıkça sergilediği tehlikeli hareketler, sosyal medyada hızla yayılarak dikkat çekiyor. Bir motosiklet sürücüsü, ehliyetsiz ve kasksız şekilde tehlikeli hareketler yaparak motosikletinin önünü kaldırdı. Bu anlar, sosyal medyada paylaşıldı ve kısa süre sonra jandarma ekipleri harekete geçti. Jandarma, sosyal medya görüntüleri üzerinden sürücüyü tespit ederek, 41 bin 326 TL ceza uyguladı.

Bursa Dahil 47 İlde DEAŞ'a Yönelik Dev Operasyon: 298 Şüpheli Yakalandı Bursa Dahil 47 İlde DEAŞ'a Yönelik Dev Operasyon: 298 Şüpheli Yakalandı

Genç Gazete Motosikletin Önünü Kaldırdı, 41 Bin Tl Ceza Yedi 1Valilikten yapılan açıklamada, “Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Erdemli ilçesi Kargıpınarı Mahallesi'nde bir motosiklet sürücüsünün ön kaldırarak tehlikeli araç kullandığı, bu şekilde hem kendi hem de diğer sürücülerin can güvenliğini tehlikeye attığı tespit edilmiştir. Mersin İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu, sürücünün D.E.A. isimli şahıs olduğu belirlenmiş ve yakalanmıştır. D.E.A. isimli sürücü hakkında, belgesiz araç kullanmak, kask takmamak, tehlikeli ve saygısız araç kullanmak suçlarından toplam 41 bin 326 TL trafik idari para cezası uygulanmıştır” denildi.

Kaynak: İHA