Mobilya İhracatıyla yıldızlaştılar

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası 2021 yılı İhracatın Yıldızları Ödülleri törenine Mobilya sektörü damgasını vurdu. Meltem Modüler Mobilya, Saloni Mobilya ve Çilek Mobilya ilk üçte yer alarak İhracatın Yıldızları ödüllerinin sahibi oldular @ Özgür Yıldırım

"ŞEHRİMİZİN LOKOMOTİF SEKTÖRÜ MOBİLYA SEKTÖRÜDÜR"

Törende bir konuşma yapan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, İnehöl'ün herşeyden önce Mobilya şehri olduğuna dikkat çekerek; "Şehrimizin lokomotif sektörü mobilya sektörüdür. Özellikle ihracatımıza, Türkiye mobilya ihracatına çok ciddi katkı sağlıyor. Türkiye'nin en köklü ve en eski mobilya fuarını gerçekleştiriyoruz. Türkiye'nin en önemli mobilya fuarını gerçekleştiriyoruz." Diye konuştu.

"MOBİLYA, İNEGÖL'ÜN OLMAZSA OLMAZI"

Ödül Töreni'nde konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu da, İnegöl'e hayırlı işler için geldiklerini belirtti. Hisarcıklıoğlu, "İlk olarak mobilya fuarımız açıldı. Bizim de gezme imkanımız oldu. Zaten mobilya, İnegöl'ün olmazsa olmazı. İnegöl'de mobilya sektörünün yaklaşık 100 yıllık geçmişi var. İnegöl, işe ilk olarak orman ürünleri ile başladı. Sonra bunu mobilyaya dönüştürdü. Bir sektörde nasıl dönüşüm yapılacağını, ham ürüne nasıl değer katılacağını İnegöl gösteriyor bize. " açıklamalarında bulundu.

Konuşmaların ardından 2021 yılı ihracat rakamlarına göre İnegöl'de Mobilya sektöründe ihracat sıralamasında ilk 3'e giren firmalara İhracatın Yıldızları Ödülleri takdim edildi.

Et ve Süt Kurumu'ndan Et Fiyatlarına Yüzde 25 Zam Et ve Süt Kurumu'ndan Et Fiyatlarına Yüzde 25 Zam

Buna göre; Meltem Modüler Mobilya, Saloni Mobilya ve Çilek Mobilya firmaları, İhracatın Yıldızları ödüllerinin sahibi oldular.