Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal sorumluluk odaklı hizmetlerinden Bursa Mobil Eğitim Projesi (BUMEP) ve Bursa Engelsiz Mobil Eğitim Projesi (BENMEP), binlerce insana nitelikli iş gücü kazandırmaya devam ediyor.

Endüstriyel yemek sektöründen kırmızı ve beyaz et fiyatlarına tepki Endüstriyel yemek sektöründen kırmızı ve beyaz et fiyatlarına tepki

Özellikle ev hanımlarının bilgiye daha rahat ulaşmaları ve çocuklarının eğitimine katkı sağlayabilmeleri hedefiyle gerçekleştirilen BUMEP eğitimlerinden faydalanan 2 bin 100 kursiyer ile Türkiye'de ilk kez engelli vatandaşlara yönelik olarak gerçekleştirilen BENMEP eğitimlerine katılan 300 kursiyer, törenle katılım belgelerine kavuştu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Şube Müdürlüğü koordinasyonunda sürdürülen Bursa Mobil Eğitim Projesi'nin (BUMEP-BENMEP) 2016-2017 eğitim dönemi yılsonu katılım belgeleri dağıtım töreni Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Osmangazi Salonu'nda gerçekleştirildi. Tören öncesinde Orkestra Şube Müdürlüğü sanatçıları tarafından konser verildi. Program, BUMEP ve BENMEP projesinin tanıtım filminin gösterimiyle başladı.

Programda ayrıca, kursiyerler arasında yapılan çekilişle şanslı kursiyerlere akıllı telefon, tablet, laptop ve mini bilgisayar gibi hediyeler verildi.