Bursa Teknik Üniversitesi'ne yeni bölümler açılıyor Bursa Teknik Üniversitesi'ne yeni bölümler açılıyor

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye'nin eğitim alanında geleceğini şekillendirmek için 81 ilin milli eğitim müdürleriyle önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

Milli Eğitim Bakanı Tekin'den önemli açıklama

Toplantı, Gölbaşı Mogan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli'nde yapıldı ve eğitimde kalitenin artırılmasının yanı sıra ekip çalışmasının vurgulanmasına odaklandı.

Milli Eğitim Bakanı Tekin'den önemli açıklama

Bakan Tekin, yapılan toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde olan Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmak için milli eğitim camiasının önemli bir rol oynadığını söyledi. Türkiye'nin Cumhuriyet'in 100. yılında eğitim alanında daha ileriye gitmek için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Tekin, göreve başladığı günden beri yapılan faaliyetleri ve eğitim alanındaki uygulamaları detaylı bir şekilde anlattı ve bu uygulamaların sürekli olarak takip edilmesinin önemini bir kez daha vurguladı.

Toplantı esnasında, genel müdürler kendi alanlarıyla alakalı sunumlar gerçekleştirdi ve il müdürleri eğitim alanındaki sorunları dile getirdi. Aynı zamanda, fikir alışverişinde bulunup çözüm önerileri ele alındı.