Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa'nın Gürsu ilçesinde düzenlenen üye katılım programında Türkiye’nin içinde bulunduğu bölgesel tehditlere ve terörle mücadeleye dair önemli açıklamalarda bulundu.

Bursa’da Bugün Hava Nasıl Olacak? 13 Aralık 2025 Bursa Hava Durumu
Bursa’da Bugün Hava Nasıl Olacak? 13 Aralık 2025 Bursa Hava Durumu
İçeriği Görüntüle

Emperyalist güçlerin Ortadoğu’daki kuşatma planlarına değinen Büyükataman, “Şükürler olsun ki Türkiye Cumhuriyeti bu saldırılara göğüs gerecek güçtedir. Her vatan evladı bu sorumluluğun farkında olmalı, birlik içinde hareket etmelidir” dedi.

Genç Gazete Mhp Genel Sekreteri Büyükataman’dan Birlik Çağrısı “Terörsüz Türkiye Devlet Kararlılığıyla Mümkündür” 1“Terörsüz Türkiye Devlet Politikasıdır”

Büyükataman, terörle mücadelenin pazarlıkla değil kararlılıkla yürütüldüğünü ifade ederek, “Terörsüz Türkiye hedefi, pazarlık ya da teslimiyetle değil, devletimizin kararlı iradesiyle yürütülmektedir” şeklinde dile getirdi.

İsrail’in Filistin, İran ve Suriye’ye yönelik saldırılarını “bölgeyi kuşatma girişimi” olarak nitelendiren Büyükataman, Türkiye’nin bu kuşatma planlarının doğrudan hedefinde olduğunu dile getirdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bu tehditler karşısındaki duruşunu hatırlatan Büyükataman, iç cephede milli bir duruşun şart olduğunu belirtti.

“Muhalefet Sorumluluktan Uzak”

Konuşmasında muhalefet partilerine de sert eleştiriler yönelten Büyükataman, “CHP yolsuzluk bataklığında boğulurken, İYİ Parti ise emperyalist senaryoların figüranı haline gelmiştir” dedi. Milletin bu anlayışa itibar etmediğini söyleyen Büyükataman, “Aziz milletimiz Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı etrafında kenetlenmiştir” ifadelerini kullandı.

Gürsu’da Üye Sayısı Katlandı

Programda konuşan MHP Gürsu İlçe Başkanı Tahir Akdağ da, partilerine yönelik sosyal medya üzerinden yürütülen karalama kampanyalarına değinerek, “Güç kaybettiğimizi iddia eden ahmaklar iyi izlesin” dedi. Akdağ, son üç ayda Gürsu’da 170 kişinin partiye katıldığını belirtti.

“2020’de 567 olan üye sayımız bugün bin 300 civarına ulaştı” diyen Akdağ, MHP’nin yalnızca bir siyasi parti değil, aynı zamanda Türk milletinin değerlerini taşıyan bir dava hareketi olduğunu ifade etti. “Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin izindeyiz, davamızdan asla vazgeçmeyiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA