Mersin'de bugün içerisinde farklı noktalarda meydana gelen 4 araç yangını, sürücüleri ve çevredekileri korkuya sürükledi. Olaylar şu şekilde gerçekleşti:

Mersin'de bir günde 4 araç yandı: Tesadüfün böylesi

İlk yangın Adana-Mersin otoyolunda meydana geldi. Seyir halindeki bir araçtan çıkan dumanları fark eden sürücü, aracını sağ şeride çekti. Ancak kısa süre sonra alev alan araç tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Mersin'de bir günde 4 araç yandı: Tesadüfün böylesi

İkinci yangın Akdeniz ilçesi Dikilitaş Mahallesi Yakaköy ışıklarında yaşandı. Bir kamyonetin motor kısmından dumanlar yükseldi, kısa süre içinde alev aldı. Çevredekilerin müdahalesine rağmen araç tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Mersin'de bir günde 4 araç yandı: Tesadüfün böylesi

Diğer iki araç yangını ise Merkez Toroslar ilçesi Kurdali Mahallesi ve merkez Mezitli ilçesi sahil yolu Galatasaray Meydanı yakınında meydana geldi. Kurdali Mahallesi'nde bir yolcu minibüsü motor kısmından alev alırken, sürücü müdahale ederek yangının büyümesini önledi. GS Meydanı yakınında ise bir otomobilin motor kısmı yandı.

Trafikte iki grup arasında silahlı kavga: 3 yaralı Trafikte iki grup arasında silahlı kavga: 3 yaralı

Polis ve itfaiye ekipleri olaylara müdahale ederek yangınları söndürdü. Gün içinde meydana gelen 4 araç yangınıyla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.

Editör: İHSAN KURAN