İnegöl'de Mobilya Mağazasına Yağma Girişimi İnegöl'de Mobilya Mağazasına Yağma Girişimi

Yeniden Refah Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Mehmet Kaygusuz, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından sosyal medya üzerinden İnegöllü hemşehrilerine teşekkür eden bir mesaj yayınladı. Seçim sürecinde kendisine gösterilen ilgi, destek ve teveccühe minnettar olduğunu belirten Kaygusuz, İnegöl için hazırlanan projeleri ve hedefleri anlatma fırsatı buldukları için mutlu olduklarını ifade etti.

Kaygusuz, kesin olmayan sonuçlara göre seçimi üçüncü olarak tamamladıklarını ve seçilen Belediye Başkanı Alper Taban'ı tebrik ettiğini belirtti. Kendisine İnegöl için yapılacak hayırlı işlerde mecliste destek olacaklarını, ancak tüm diğer süreçlerde de yakinen takipte olacaklarını vurguladı.

Seçim kampanyası sürecinde yanlarında olan herkese şükranlarını sunan Kaygusuz, oy veren tüm İnegöllü vatandaşlara teşekkür etti. Seçim sonuçlarının hem ülke hem de şehir için hayırlara vesile olmasını diledi.

Kaygusuz'un açıklamasının tamamı şu şekilde:

“Sevgili İnegöllü Hemşehrilerim, Seçim süreci boyunca göstermiş olduğunuz ilgi, destek ve teveccüh için sizlere yürekten teşekkür ederim.
İnegöl’ümüz için hazırladığımız projeleri ve hedefleri sizlere anlatma fırsatı bulduğumuz ve ilham kaynağı olduğumuz için mutluyuz.
Kesin olmayan sonuçlara göre seçimleri 3. olarak tamamladık. Seçilen belediye başkanı Sayın Alper Taban’ı tebrik ediyorum. Kendisine inegöl’ümüz için yapacağı hayırlı işlerde mecliste destek olacağımızı ancak tüm diğer süreçlerde de yakinen takipte olacağımızı bildirmek istiyorum.
Bize oy veren her bir hemşehrimize ve kampanya sürecinde yanımızda olan tüm arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.
Seçim sonuçlarının ülkemizde ve şehrimizde hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum.

Saygılarımla,

Mehmet Kaygusuz”

Kaynak: Tuncay Şentürk