Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi'nin batısında bu akşam saatlerinden itibaren etkili olması beklenen kuvvetli yağışlarla ilgili vatandaşları uyardı.

Marmara Bölgesi'nde kuvvetli yağışlar bekleniyor

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun! 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun!

Açıklamaya göre, özellikle Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'ın kuzey ve batı ilçelerinde yoğunlaşması beklenen sağanak yağışlar ile gök gürültülü sağanaklar, gece saatlerinden sonra Çanakkale çevreleri ve Balıkesir'in batı kıyı ilçelerini etkisi altına alabilir.

Bu hava durumu koşulları, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzlukları beraberinde getirebilir. Vatandaşlar, bu duruma karşı dikkatli olmalı, ilgili kurumların ve yetkililerin uyarılarına uymalı ve can ile mal güvenliğini korumak adına gerekli tedbirleri almalıdır.

Açık alanlardan uzak durulması, sürücülerin trafiği dikkatle takip etmeleri, güvenlik tedbirlerini almaları ve meteorolojik gelişmeleri yakından izlemeleri önemlidir. Halkın bu uyarılara titizlikle uyması, olası risklere karşı hazırlıklı olmalarını sağlayacaktır.

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:
https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G
KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN
NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?
Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.
Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;
0532 696 30 57