Manisa’nın Kula ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, seyir halindeki bir otomobilin aynı yönde ilerleyen kamyonete arkadan çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, İzmir-Ankara D-300 Karayolu Kovukdere mevkiinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Abdullah Yavuz idaresindeki 34 CZB 115 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Bedrettin K. yönetimindeki 45 SA 7066 plakalı kamyonete arkadan çarptı.
Çarpışmanın etkisiyle otomobilde yolcu olarak bulunan Hikmet Akbağ (29) ağır yaralandı. Sağlık ekiplerince Salihli Can Hastanesi’ne kaldırılan Akbağ, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Otomobil sürücüsü Abdullah Y. ve diğer yolcu Sultan Ç. ise kazayı yaralı olarak atlattı.
İhbar üzerine olay yerine jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazanın ardından İzmir-Ankara D-300 Karayolu’nun İzmir istikameti bir süre trafiğe kapatıldı. Araçların yoldan kaldırılmasıyla trafik yeniden normale döndü.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.



