OTAĞ BULUŞMASI

Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Federasyon Başkanı Burhanettin Özdemir toplantı ile alakalı yaptığı açıklamada "Adapazarı otağımızda düzenlenen 2. olağan birlik beraberlik gecemizden aldığımız enerji ile 3.toplantımızı Balıkesir Büyükşehir başkanımızın daveti ile Balıkesir otağımızda yapacağız inşallah. Bu süreçte bizlerle olan gönüldaşlarımıza ve ulaşım sponsorumuz İnegöl Belediye başkanlığına şükranlarımızı sunarız." dedi.


İNEGÖL'DEN 50 KİŞİ KATILDI


Özdemir; "İnegöl'den 50 kişilik bir grupla katılım gösterdik. MYM yönetim kurulu, onur kurulu üyelerimiz, CHP Bursa Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Erkan Şen, İnegöl Mobilyacılar Odası başkanı Özcan Ayhan, İbrahim Demir, Alirıza Girgin, köy muhtarlarımız, federasyona bağlı dernek başkanları katılım gösterdi" ifadelerini kullandı.


BELEDİYE BAŞKANLARI YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Cem Garipoğlu’nun Otopsi Görüntüleri Ortaya Çıktı Cem Garipoğlu’nun Otopsi Görüntüleri Ortaya Çıktı

Gerçekleşen toplantıya, Balıkesir Büyük Şehir Belediye Başkanı, Sakarya Büyük Şehir Belediye Başkanı, Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, İzmit Büyük Şehir Belediye İl Koordinatörü, Bursa Osmangazi Belediye Başkanı, Erenler Belediye Başkanı, Geyve Belediye Başkanı, Kocaeli Manav Yörük Platformu Başkanı, Gebze Manav Yörük Derneği Başkanı, İnegöl Mobilya Marangoz Odası Başkanı, Sakarya Futbol Saha Komiserleri Başkan Yardımcısı, Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Dernekleri Federasyon Başkanı ve Yönetimi, Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Federasyon Dernekleri kurucu dernek başkanları ve Muhtarlar katılım gösterdi