Kuşaklar Arası Yolculuk: Hangi Kuşaktasınız ve Ne Anlama Geliyor? Kuşaklar Arası Yolculuk: Hangi Kuşaktasınız ve Ne Anlama Geliyor?

Güngören Merter E-5 karayolunda trajik bir kaza yaşandı. Lüks bir ciple makas atan genç sürücü, kontrolünü kaybederek demir bariyerlere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle cip yola savrularak alev aldı. Bu dehşet anlarına tanık olanlar ne dedi?

Kaza Anında Neler Yaşandı?

lüx kaza (1)

Kaza Anı

İstanbul'un yoğun trafiğinde, saat 01.30 sıralarında meydana gelen kaza şahitlerini dehşete düşürdü. Muhammet E. A. yönetimindeki 34 ZJ 2533 plakalı lüks cip makas atarak ilerlerken, direksiyon hakimiyetini kaybetti ve demir bariyerlere çarptı. Bu çarpma sonucu araç alev alarak yola savruldu.

lüx kaza (2)

İlk Yardım ve Kurtarma Çalışmaları

İhbar üzerine olay yerine hızla polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı. Ancak araçtan fırlayan Muhammet E. A. olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta sıkışan Erdem Ö., Eren G. ve Yusuf D. ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

lüx kaza (3)

“Okmeydanı istikametinden Bakırköy istikametine devam ederken sol şeritten siyah cip bir araç makas ata ata geliyordu... Buradaki bütün her şey yan şeride geçti, yoldaki bariyer olsun, korumalar olsun, teller olsun. Durum çok kötüydü, içler acısıydı.”

Yolun Trafiğe Kapatılması

Kaza nedeniyle E-5 karayolu Edirne istikameti trafiğe kapatıldı ve ulaşım yan yoldan sağlandı. Kazaya karışan ve kullanılamaz hale gelen lüks cip, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldıktan sonra E-5 karayolu trafiğe tekrar açıldı.

lüx kaza (5)

Polis Soruşturması

Yaşanan bu korkunç kazanın nedenlerini ve sorumlularını belirlemek adına polis ekipleri detaylı bir inceleme başlattı.

lüx kaza (6)

Kazanın ardından, özellikle genç sürücülerin trafikte daha dikkatli olması ve hız kurallarına uyması gerektiği bir kez daha gözler önüne serildi.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR